Gisteren was de delta en parapentbeurs in Gorinchem. Het was gezellig, alleen het lijkt wel steeds minder druk te worden, wat jammer is.
Ik zie het altijd als een gezellige beurs waar je weer lekker kunt kletsen met andere deltavliegers en tussendoor kun je kijken of er nog interessante spulletjes zijn. Dus als je dit leest als deltavlieger en niet geweest bent, volgend jaar ga je gewoon lekker wel !

Ik heb een week geleden een bluetooth headset ontvangen. Deze had ik besteld bij delta-goodies.com. Ik heb er wel een apart inbouwset voor in de helm bij besteld. Totale kosten 80 euro inclusief verzenden.
Deze set is alleen geschikt voor Baofeng en Kenwood radio’s. Op de beurs kon ik misschien hier een nieuwe radio kopen. Bij portoshop.nl vroeg ik of hij dit merk verkocht. Nee zei hij, want deze kreeg ik erg veel terug gestuurd, dus daar ben ik mee gestopt. Ik heb wel een Wouxun zegt hij. Deze heeft dezelfde aansluitingen als een Baofeng, maar de kwaliteit is echt veel beter. Dus zo ging ik naar huis met een Wouxun radio van 90 euro.

Vandaag even uitgetest of alles werkt en ja hoor, werkt prima. Van dichtbij was er wel storing, maar vanuit een andere kamer was het geluid mooi en helder.
En zo hoop ik dat ik komend deltavlieg seizoen af ben van de kabels die ik alleen maar aan het kapot trekken was afgelopen seizoen.

1. PTT zender Bluetooth (zit ook nog een klittebandje bij voor om je vinger)
2. Unit voor in zender ook bluetooth
3. Inbouwset voor in helm ook bluetooth
4. Wouxun radio

UPDATE: Het enige wat ik merk is dat de speakers van de headset iets dikker zijn dan mijn vorige. Het is nu allemaal netjes ingebouwd in mijn helm.

bluetooth headset delta en parapent beurs warmond 2019