Tijdens het EK in Macedonie maakten we een filmpje over harnassen. Ik zag het harnas van Mario en had zoiets van, dan ziet er een stuk beter uit.
In oktober informeerde ik bij Mario wat de mogelijkheden waren en zo bestelde ik een Havana S die hij voor mij mee nam naar Nederland vorige week.
In de tussentijd heb ik via de DHV website mijn oude Tenax 3 verkocht. Deze was ik snel kwijt voor een mooie prijs.
Gisteren heb ik het harnas gepast en het zit als gegoten. De afwerking is super netjes en het gewicht is lager dan mijn Tenax 3. Het was alleen even pielen om mijn parachute erin te te passen, maar dat is met mijn gewicht en lengte nu eenmaal zo.
Waar ik vooral blij mee ben is de aluminiumrail waarover de ophangband loopt, te samen op een carbon rugplaat. Echt super kwaliteit die waarschijnlijk fijn gaat werken met liggen/oprichten.

De andere leden van de kernploeg waren ook gisteren bij Mario omdat hij voorlopig veel in Brazilië zal zijn en daarmee wellicht niet meer met alles kan mee doen bij de kernploeg. Het was dus een soort van afscheidsborrel, maar ik geloof dat Mario eind 2019 weer vol voor de kernploeg zal kiezen.

Rotor Havana S harnas Rotor Havana S harnas