De taak van vandaag was uitdagend en ik had wederom moeite om bij de start goed te zitten. Ik vloog 5 minuten voor de start nog laag over Krushevo heen, wat best spannend was. Gelukkig vond ik nog net een goede bel en zat ik er goed bij bij de start. Geconcentreerd vloog ik het eerste gedeelte van de taak naar het Noord-Oosten en terug naar de start. Hierna kon ik bij de start geen thermiek meer vinden en na nog wat gepiel stond ik weer op de grond.
Het blijft toch moeilijk om jezelf niet te pushen wanneer het eigenlijk niet kan.
Zeker bij deze vlucht, want Mario was helemaal lyrisch over het 2de keerpunt welke hij Disneyland noemt.
Morgen nieuwe kansen.

Mijn vlucht op de DHV XC website.

110 flexies en rigids worden opgebouwd Taak 4 Taak 4 Teambriefing Nog even afwachten tot ik mag starten Anne-Marie één van de twee golden retrievers