de voorspellingen waren erg goed voor vandaag. de zon stond er vol op. Blauwthermiek dus. Het opbouwen was net zoals gisteren op Lijak en iedereen probeert zijn best te doen om een zo goed mogelijk plek te hebben. Net als gisteren hadden we een late bus, maar waar ik gisteren nog een redelijk goede plek had, stond ik nu op niet zo’n handige plek. Vlak voor de start kwam ik erachter dat ik mijn waterzak was vergeten. Jammer, maar dan maar zonder.
Na de start moest ik meteen flink pielen om weer naar boven te komen. Het had weinig gescheeld of ik was gewoon meteen uitgezakt. Het werd echter uigesteld uitzakken. Want na drie pogingen de startcirkel in te vliegen lukte dit maar niet en besloot ik met hoofdpijn en een droge mond te gaan landen. Morgen weer een dag.
Zo’n verhaal als hierboven klinkt dan al snel als geklaag en excuses, maar nee. Ik had meer van mezelf verwacht en zet de dingen neer die ik heb gedaan en tegen zaten. Ik had de verwachting na een goed 2015 in 2016 deze lijn door te kunnen zetten. Maar het lijkt erop alsof het 1 stap naar voren was en in de winter heb ik er weer 2 terug gedaan. Maakt niet uit, gewoon blijven oefenen en mijn best doen, dan komt het vast goed.

Mijn vlucht op de DHV XC website.
Resultaten taak 2. (Helemaal naar beneden scrollen voor de laatste Hollander)