De plannen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang.
het schema voor volgend jaar heb ik zo’n beetje bedacht.
Komend jaar wordt een jaar met heel veel deltavliegen, gewoon omdat het kan.
De meest bijzondere wedstrijden die er aan staan te komen is het EK in Macedonië en het Pre-WK in Brazilië. De laatste wedstrijd vindt plaats in Brasilia. Hier wil ik erg graag een keer vliegen en omdat ik maar moet zien of ik me plaats voor het WK een jaar later, ga ik alvast een keer naar het Pre-WK.

Schema 2016:
16-20 maart – Vipava Valley, SLO – Aeros Winterrace
15-17 april – Stadskanaal, NL – Knoalcup
3-8 mei – Greifenburg, AT – German Open
14-16 mei – Deelen, NL – NK Slepen
16-30 juli – Krushevo, MAC – Europees Kampioenschap
8-13 augustus – Altes Lager, DE – Dutch Open / German Flatlands
27 augustus – 3 september – Brasilia, BR – Pre Worlds