Bij mijn oude Woody Valley Cosmic harnas moest ik regelmatig het puntje aan de achterkant vervangen omdat de gaten in het stof kwamen. Dit puntje sleept altijd over de grond en bij het ontwerp van de harnassen hebben ze al rekening gehouden dat dit onderdeel simpel vervangen kan worden. In het begin kocht ik nog netjes een nieuwe bij de dealer, maar later repareerde mijn schoonmoeder deze achterkantjes. Meestal werd dan een oude zwarte tas verknipt zodat er weer een nieuw lapje overheen kon.
Bij mijn nieuwe harnas ga ik dit proberen te voorkomen. Ik heb ‘Bison Rubber Repair’ op een gedeelte van dit puntjes aangebracht. Drie lagen moet voorlopig voldoende zijn tegen slijtage. Nu ben ik benieuwd hoe het zich gaat houden of dat ik al weer snel mijn schoonmoeder lief moet aankijken.

Woody Valley Tenax bottom repair liquid Rubber