Op 23 januari heb ik de kist gesloten bij de buurman van Moyes. De kist stond hier omdat daar meer plek was, de kosten: een six-pack stubbies (bier) en een fles Whiskey. Aan de kopse kant van de kist zat wat schade, maar door een 2-en-3 er achter te zetten en van 2 kanten te schroeven was het weer super stevig.
Vervolgens ervoor zorgen dat het plastic van binnen goed over elkaar heen lag zodat bij eventuele regen het water niet binnen komt. Met het spijkeren van de deksel op de kist werd het sluiten van de kist bezegeld.
De zaag en accuschroefboor regelen was wel apart. Bill Moyes liep als enige in de fabriek rond en wilde me wel helpen. Ik mocht zijn spullen gebruiken. Dit werkte prima, maar de Festool spullen die er stonden hadden het werk wat sneller kunnen laten verlopen šŸ˜‰
op 3 februari is de Rio Grande Express vertrokken uit Sydney met aan boord de kist met 5 delta’s. De boot wordt op 23 maart verwacht in Rotterdam.