Voor het organiseren van de reis naar Forbes komt heel wat bij kijken.
Alleen al het organiseren van het transport naar Sydney van de delta’s vergt van Wouter&Emiel veel tijd. Uiteindelijk zal het vast allemaal goed komen, maar voorlopig heeft de boot twee dagen vertraging en is het afwachten of de krat voor de kerst getransporteerd kan worden naar de Moyes fabriek.
Ondertussen zijn er twee auto’s geregeld waarmee we al het transport kunnen doen. Als we geluk hebben liggen er dakdragers bij de Moyes fabriek en anders heb ik alvast hetzelfde adres van de vorige keer bij me waar we dan maar nieuwe dakdragers moeten kopen.
In Forbes heb ik een huis van een particulier weten te regelen via de organisatie van de Forbes Flatlands. Dat is super relaxed, een soort van eigen huis.
Daarna gaan Anne-Marie en ik naar Corryong waar we waarschijnlijk op een boerderij blijven slapen. Na Corryong zien we wel. Misschien Canberra, misschien een beetje rondtouren en maar zien waar er mooie en leuke dingen zijn.
We nemen zelfs een tweede retriever uit Nederland mee. Arno is een vriend van Emiel. We hebben hem ontmoet om de laatste Forbes bijeenkomst op 4 december. Hij is een gezellige aanvulling van de groep, dus dat komt ook wel goed.
De papierwinkel moet ook draaien om in Australië alles voor elkaar te hebben. Visa is geregeld, Hanggliding permit voor Australië (HGFA), KNVvL pas 2015.
Ondertussen ook thuis alvast het één en ander op orde brengen waaronder alle apparatuur opladen en checken, vliegennetje opzoeken (welke la lag deze ook al weer).

Bijeenkomst bij Wouter