Na drie dagen van niet vliegen vanwege overontwikkeling, regen en onweer hebben we eindelijk een taak gehad. Meteen een taak van 135km.
Ik moest als tweede starten om even over 12-en. Na de start een prima bel gevonden, weggestoken, maar geen bel meer gevonden, na krap 10km stond ik weer aan de grond.
Terug op Altes Lager stonden de wolken er nog prachtig bij, dus ik besloot een herstart te doen. Ik zakte bijna op hetzelfde punt weer uit, maar kon 200 meter boven de grond toch nog een bel pakken naar 1500m. Vervolgens kon ik ongeveer 50km van de taak vliegen.

Live taak volgen.
Taak 1, poging 1
Taak 1, poging 2

Vrijwilligers briefing voor de Shelters Onze tent aan de rand van het vliegveld Opbouwen op Altes Lager Stilleven Briefing Taak 1 German Flatlands 2014 Klaarmaken om als tweede te starten 6 sleeptoestellen Lopen naar de startij Harm heeft er ook zin in Prachtig met de windmolens op de achtergrond geland na de eerste poging Hulp van een vrijwilliger bij poging 2 Net los van de dolly