• 12-16 maart: Aeros Winterrace, Tolmin, Slovenië
  • Eind maart/begin april, wil ik als het op bovenstaande aansluit de Trofeo Montegrappa in Bassano doen (Deze wedstrijd is denk ik de grootste vliegwedstrijd van het jaar omdat tergelijkertijd ook de parapenters er vliegen. Tevens leuk extra evenementen/bijprogramma
  • Half april: Knoalcup, Stadskanaal
  • 11-17 mei: Dutch Open, Greifenburg, Oostenrijk
  • 23-28 mei: German Open, Greifenburg, Oostenrijk
  • 29 mei – 1 juni: NK Slepen, Deelen
  • juni: De BeNeCup, Stadskanaal, Mailen (BE), Hinterweiler (DE)
  • 8-20 juli: EK Deltavliegen, Lumbier, Spanje (als het goed is mag ik meedoen, ik ben in het Nederlands team 6de en voorgaande jaren mochten er van elk land 6 piloten naar het EK)
    UPDATE: het EK is gecanceled
  • 3-9 augustus: Brazilian Open, Brasilia, Brazilië (Als het voorjaar beter gaat met mijn prestaties dan in 2013, dan ga hier naartoe. Anders doe ik mee aan het Belgisch Open en Brits Open in Laragne (3-16 augustus). Ik kijk er eigenlijk naar uit om samen met Mario in Brazilië te zijn en daar lekker te vliegen en te landen in het centrum van Brasilia.