Vandaag heb ik weer wat nieuws mee gemaakt. Ik zat na vijf kwartier vliegen op 2200 meter, hoog genoeg om de taak te beginnen, maar ik had geen zin om de prachtige taak van 154km te vliegen. Ik had geen zin meer in de wedstrijd. Na anderhalf uur ben ik netjes geland.
Eigenlijk wil ik gewoon met Anne-Marie nog wat samen-tijd hebben, want de afgelopen twee-en-halve week hebben we deze te weinig gehad. Het liefst zou ik nu ook richting huis gaan, maar ik wil mijn team maten niet in de steek laten en tevens Anne-Marie als retriever ontnemen.
Ik vond het wel maf vanmiddag dat ik dit allemaal dacht. Momenteel ben ik wel wat milder, maar drie is voor mij nu teveel.
Het zal ook wel meespelen dat mijn toestel niet geweldig vliegt. Thermieken met 52km/uur is echt veel te hoog en ik krijg het zowat niet naar beneden.

Ik kreeg gisteren een berichtje van Koos de Keijzer of ik op 31 augustus mee wil doen met de National Airgames op vliegveld Teuge. Daar heb ik dan wel weer zin in. 10km battles 1-tegen-1. Kort en duidelijk voor hopelijk de vele duizenden bezoekers die gaan komen.