Ik had niet geweldig kunnen slapen, veel draaien omdat ik mijn arm niet plat op het matras kon leggen. Gelukkig had ik wel het luchtbed opgepompt en waren we hier op gaan slapen, want van de matrassen had ik alweer wat pijn in mijn rug gekregen.
Taak 5 werd gedurende de dag gestopt. Maar ik had zowieso vanwege mijn verwondingen en omdat ik mijn kiel eindelijk kon vervangen besloten niet naar boven te gaan.
In ongeveer 2,5 uur heb ik mijn kiel vervangen. Een klus waarbij ik erg moest opletten om het correct te doen, want een foutje is snel gemaakt. Ik merkte dat mijn jesus-bold (de ophanging van het a-frame) een beetje krom was. Gelukkig was er de behulpzame Deen Nils die een reserve bij zicht had.
Vervolgens heb ik mijn toestel helemaal opgebouwd en ook laten controleren door de Arne, Gijs en Araldo. Die zagen ook niets vreemds.
kiel vervangen Icaro Laminar 14.8 kiel vervangen Icaro Laminar 14.8 kiel vervangen Icaro Laminar 14.8