Na een voor mij enigsinds teleurstellend NK zijn we in Ager aangekomen.
We hebben voor de eerste week een Bungalow met z’n 5-en bij de camping, super relaxed.
Na het repareren van de kiel van mijn toestel ging ik vanochtend opbouwen. Bij het opspannen ging het meteen al verkeerd. De gesleefde buis brak van binnen en de achterkant van mijn kiel ligt er weer af.
Ik kan prima vliegen zonder dit achterste gedeelte, maar opbouwen en afbouwen zonder kiel is vragen om problemen voor de rest van mijn toestel en dan met name de tips van de vleugel.
Met een stevig baal gevoel heb ik mijn toestel weer ingepakt en heb ik iedereen zien vertrekken vanaf een winderige start.
Araldo is te volgen via livetrack24.com.
Arne is ook te volgen via livetrack24.com.

UPDATE
Na het idee om op te bouwen op het a-frame met een touw aan de neus naar de grond, kwam er een beter idee. Ik ga mijn toestel plat opbouwen. Na dit idee mijn kiel er helemaal afgehaald. Morgen moet ik dus wel altijd perfect landen, waar ik vertrouwen in heb.
Ik kreeg net ook bericht dat mijn nieuwe kiel woensdag aankomt met Trudy, een retriever van het Britse team.