Gisteren was een redelijke vliegdag bij de Buizerd. Ondanks dat er leuk uitziende wolken stonden onder de afscherming, was het moeilijk om omhoog te komen. De wind was een factor die meespeelde. Later op de middag was de afscherming weg en kon er wel wat langer boven gebleven worden door Gijs en Tanno. Zelf ben ik bij tijds weer naar huis gegaan om zo op het laatste moment toch nog mee te doen met de uit eten Koninginnedagtraditie binnen mijn familie.
Mijn eerste van de twee vluchten was de leukste, nog wat thermiek kunnen pakken en een mooie landing. De start was bij beide vluchten wel weer wat over te zeggen, de eerste liep ik goed mee, maar was mijn vlakke fase (direct na de start om snelheid te maken) te kort en bij de tweede vlucht was de wind een beetje anders net nadat ik gestart was en werd ik iets verzet en moest ik opsturen.

Vlucht 1 op de DHV XC website.
Vlucht 2 op de DHV XC website.