Vanwege harde wind en omdat we 4 dagen gevlogen hebben was een alternatief toeristisch programma.
Niet dat ik zat te wachten op een rustdag, want juist omdat ik tijdens wedstrijden aan de Herballife zit, zou ik mijn voordeel hiermee kunnen doen.
We gingen van de ondergrondse stad in Tallas naar een Turks huis van vroeger, naar een moskee.
Hierna gingen we naar Cappadocië. Eerst daar in de buurt naar een schalen en pottenbakkerij. Daarna lunchen om 4 uur (jaja, het was een beetje uitgelopen), toen naar een gedeelte met heel veel stenen pilaren (penissen).
En omdat het allemaal uitgelopen was, stonden we voor een dichte deur bij zowel het Göreme Open Air museum als bij Derin kuyu underground city. Van allebei vond ik het jammer, want van een afstand zag het erg mooi uit en ik had er ook wel in rond willen lopen.

De ondergrondse stad van Tallas De Avanos pottenbakkerij Lunch met Gijs, me, Araldo, Tanno, Frouwke en Arne Fairy chimneysDerin kuyu underground city of 7 layers