Het was erg leuk om in een volgepakte Rogers Stadium te zitten tijdens de ijshockey wedstrijd tussen de Vancouver Canucks en de Phoenix Coyotes. We hebben een volledige wedstrijd gezien, overtime en shootouts. Bij de shootouts ging het publiek helemaal los.
Het was mooi om te zien wat er allemaal om de wedstrijd heen gebeurd. Want wat gebeurd er tijdens de reclame of pauze op TV. Nu weten we dat het ijsschaaps snel wordt weg gehaald, een junioren een wedstrijdje spelen of er tshirts met een kanon het publiek wordt ingeschoten.
We hebben ook nog een paar opstootjes tijdens en vlak na de wedstrijd op het veld gezien. Het hoort erbij schijnbaar, maar raar is het eigenlijk best wel, geweld op het veld.
Het stadion is trouwens heel eeg mooi en de lichtshow en geluid zijn perfect. Dat mag ook wel als je zag wat er aan apperatuur in de hal hing.
Na voetbal in Barcelona en basketbal in New York gezien te hebben was dit ijshockey spektakel in Vancouver ook een mooie sportwedstrijd die we gezien hebben.

Vancouver Canucks tegen de Phoenix Coyotes in Rogers Arena - foto 1 Vancouver Canucks tegen de Phoenix Coyotes in Rogers Arena - foto 2 Vancouver Canucks tegen de Phoenix Coyotes in Rogers Arena - foto 3 Vancouver Canucks tegen de Phoenix Coyotes in Rogers Arena - foto 4