Inmiddels liggen er 13 PDF’s bij de drukker, zodat ik deze 21 november op kan gaan halen. Ik ben erg blij met het resultaat en ik ben ook blij dat er uiteindelijk zoveel mensen hun foto’s naar mij hebben opgestuurd om het wederom mogelijk te maken deze kalender te kunnen maken.
Het heeft dit jaar weer meer moeite gekost dan voorgaande jaren. Voornamelijk het foto’s verzamelen kost veel moeite. Bedelen is het nog net niet, maar ik moet echt drie of vier keer de mensen waarnaar ik de nieuwsbrief stuur vragen om foto’s te sturen. Uiteindelijk had ik er wel voldoende binnen om een kwalitatief goede kalender te maken. De foto op de voorkant was weer een verhaal apart. Verticale foto’s krijg ik heel weinig binnen, laat staan foto’s op hoge resolutie die ook nog interessant genoeg zijn om voorop de kalender te plaatsen. Vlak voordat ik niets meer kon veranderen aan de kalender kreeg ik een foto van Matjaz Klemencic binnen die aan het testvliegen was bij Tolmin op zijn nieuwe Litespeed. Dit is echt een topfoto en ik ben er erg blij mee.

Mocht je deze kalender ook willen aanschaffen, dat kan voor 17 euro excl. verzendkosten op www.svs-design.nl/webshop

Hangglider Calendar 2012 overview 13 months