Terwijl ik afgelopen weekend bezig was een drietal onder-zeillaten een opknapbeurt te geven omdat er twee ingescheurd waren een eentje zelfs gebroken, kreeg ik een telefoontje of ik in het kernteam zou willen komen? Ik was eerst even stil, want ik had dit niet verwacht, maar natuurlijk ga ik dit doen !
Ik hoop hiermee meer te vliegen met de beste piloten van Nederland en hiermee mijn eigen vlieg kwaliteiten verder uit te breiden. Komende winter is er een winterprogramma, waarvan ik de details nog moet krijgen. Verder wordt er regelmatig met elkaar getraind.
In september 2012 is het Europees Kampioenschap in Turkije en in januari 2013 is het Wereldkampioenschap in Australië. Nu ben ik natuurlijk de Rookie in het team, maar ik hoop toch naar één van de twee mee te mogen.

ps. De zeillaten heb ik niet kapot gevlogen, maar bij het in- en uitelkaar halen van het toestel staan ze soms onder spanning en knakken ze. Na een paar keer knakken breekt het, ondanks dat ik er toch erg voorzichtig mee ben. Gelukkig heb ik vanwege mijn meerjaren octokopter project Polypox op voorraad en had ik zelfs de juiste maat Carbon kousjes.

zeillaten in reparatie