Vanochtend zag het er al dreigender uit en ondanks dat men eerst van plan was toch een mini taak uit te zetten werd bovenop de berg de dag gecancled en kon iedereen vrij vliegen. Het was grappig om te zien dat er minder spanning was bij alle piloten, iedereen was dus wat relaxter. Er werd door Gerolf gestunt in de lucht met zijn Malibu, Tanno maakte zich voornamelijk druk om de videobeelden van zijn go-pro en veel anderen wilde zo laag mogelijk over de start heen scheren. Zelf heb ik eerst een kwartier bij de start rond gehangen en wat hoogte gepakt. Een paar keer ben ik over gevlogen zodat Anne-Marie een paar leuke foto’s kon maken en daarna ben ik na een half uur op het landingsterrein eronder geland. Dat viel nog niet mee, want erboven bleef het maar omhoog gaan. Uiteindelijk heb ik hem maar door de thermiek heen getrokken en ben ik met een prachtige landing neergekomen. Over ruim een half uur is de prijsuitreiking en aansluitend is een buffet. Momenteel zijn er heel veel hun tent aan het inpakken en aan het afrekenen, zodat ze vanavond nog naar huis kunnen rijden. Wij blijven hier nog tot ongeveer donderdag.

opbouwen Monte Cucco A frame eerst Wingtips plaatsen voor het vliegen nog even wat eten, een banaan en een blikje Red Bull Koos de Keijzer werd 50 en we zongen allemaal voor hem klaar voor de start met hulp aan de zijkabels vanwege de wind hoog in de lucht Iedereen veilig geland en afbouwen