WNW, 10 m/s !
Wat doe je dan? Dan ga je natuurlijk naar Langevelderslag toe. Jaap, Menno, Koos, Hadewych en Daphne waren er ook. Ik heb ‘s middags heerlijk gevlogen. Even op en neer naar Zandvoort, wat toch 8 km heen en weer 8 km terug is.
Fantastisch om daar heerlijk als een vogel te hangen, met je neus in de zon en wind. Geregeld steek je even een handje op naar enkele mensen op het strand die staan te zwaaien. Of bij Zandvoort waren timmerlieden bezig met het opbouwen van de strandtenten, wat ertoe leiden dat ze na het passeren van mijn schaduw even omhoog keken en hen hand opstaken. Op zulk soort momenten bedenk ik me toch dat ik een bevoorrecht mens ben dat deze sport mag beoefenen. Uiteindelijk een uurtje gevlogen.
Tijdens het vliegen kwamen er ook zweefvliegtuigen soaren. Eentje vond ik niet zo erg, maar op het moment dat het er meer werden ben ik geland. Die machines scheren je dan voorbij met 100 km/h en daar voel ik me niet echt prettig bij.
Na het vliegen hebben we nog even gezellig een bakkie gedronken in de Oase.
Windsterkte op 4 maart 2006  Top landing Koos de Keijzer  Zweefvliegers aan Langevelderslag