Een weekje Vogezen moet je goed kunnen doen. Helaas viel achteraf het weer een beetje tegen. We hebben ons echter totaal niet verveeld. We zijn met z’n vieren (Robert, Marca, Anne-Marie en ik) een dag naar Basel geweest, wat een erg leuke stad bleek te zijn. De enige vlucht die ik gemaakt heb was op 11 mei op de Drumont. Erg veel wind was er waardoor we niet konden starten. Uiteindelijk toch gestart, maar ik kwam de kam nog geeneens over. Dat was even zwaar stressen. Een stuk verderop in het dal lag een groot grasveld met heel veel hoogspannings leidingen er omheen.
Dit veld haalde ik nog met enige hoogte over. Ik zag van bovenaf al dat het gras in het weiland erg hoog stond. Als het dan mei is, gaat elke boer maaien, dus zo veel mogelijk aan de zijkant van het veld geland. Na een mooie landing meteen naar de zijkant gelopen, zodat ik geen onnodig gras plat maakte. Via de portofoon heb ik doorgegeven waar ik geland was, na wat gesjouw naar de weg en wachten kwamen ze eraan. Goede service !
Tijdens deze week hadden we een goed onderkomen. Niet zozeer het verblijf want dat is erg basic, maar het eten in Auberge Grieb is super. Elke dag eten wat de pot schaft. Dit omvat dan verse forel uit het meer beneden, zwijn geslacht door Jean-luc of Flamenkuchen op dinsdag!
Opbouwen op de Drumont  Harnas aantrekken  Robert, Marca, Sander en Anne-Marie  Niet vliegdag uit in Basel