Mooie zomerse dagen geven ook wel eens harde wind. Zo stond ik ineens na een dag van 24 graden aan het NO-duin in de hoop dat er gevlogen kon worden. Daarvoor al had ik Robert en Marco gebeld om door te geven dat de wind goed stond. Zo rond 7 uur stonden we op de Maasvlakte waar ineens de wind zelfs te hard was. Dan maar even bijkletsen over Laragne, PPL’s en Henk Timmermans die zijn arm gebroken schijnt te hebben. Een half uur voordat het echt donker zou worden begon de wind iets af te nemen. Als een bezetene heb ik samen met Robert de laatste zeillatten erin geschoven om het duin op te rennen. Net voordat er een aantal grootte zeecontainer boten voorbij zouden komen ben ik gestart om voordat het echt donker zou zijn nog even te vliegen. Het was nogal erg turbulent, dus na 1 slag naar het Westen en weer terug waarbij de Phyton niets zou zijn qwa eneverende belevenis ben ik snel geland. Dat was dan weer 3 minuten extra voor in mijn logboek.