Heel het weekend wordt er Zuid-Wester tot Noord-Wester wind opgegeven met een kracht van ongeveer 4 Bf. Perfect dus. Op vrijdag ben ik een poging wezen wagen op de Slufter. Helemaal alleen was ik daar bezig alles op te bouwen. Uiteindelijk heb ik een ‘hopje’ kunnen maken, wat er dus op neer komt dat ik rechtstreeks naar het strand ben gevlogen. Op zaterdag waren Jaap en Robert ook richting de Maasvlakte gekomen. Alle drie hebben we heerlijk kunnen vliegen. Jaap heeft nog even op Robert zijn te koop staande mambo gevlogen. Jaap vond dit prettig vliegen, maar moest vanwege de hogere vliegsnelheid het wel bekopen met een paar natte voeten.
Robert heeft een groot aantal foto’s gemaakt, waarvan er hieronder een selectie staat. Wellicht dat ze nog voorbij komen bij het RTL4-weer, waar ze ook naartoe zijn gestuurd.
Vliegen aan de slufterdam op de Maasvlakte    Vliegen aan de slufterdam op de Maasvlakte    Vliegen aan de slufterdam op de Maasvlakte    Vliegen aan de slufterdam op de Maasvlakte