Vandaag is de officiele oefendag, maar deze heb ik aan mij voorbij laten gaan.
Frank, Gijs en Joost gingen wel vliegen. Joost is vlak na de start geland, Gijs bij Keerpunt 1 en Frank bij keerpunt 2.
Ik had een paar dingen te doen en die zijn allemaal gelukt. Eerst de bracket (houder) van mijn intrumentenpod gerepareerd. Deze was gevallen, het carbon was kapot. Ik had een nieuwe houder bij mij maar hier moest een metalen 1/4 inch staaf over gezet worden die met een pen was vast gezet. Ik had in het appartement al verschillende deuren los geschroefd om met deze schroeven te proberen de pen door te tikken, maar dat lukte niet.
Bij een lokale kluswinkel hadden ze de juiste dikte spijker en met een echte hamer was het zo gelukt. Ik blij, die man wilde geen geld ervoor, maar in Braziliƫ werkt dat iets anders. Nee is dan eigenlijk ja. Dus met 10 Real was iedereen blij.
Verder heb ik de video van de eerste dag ge-edit. Zo’n gave vlucht moet toch spoedig op Youtube te zien zijn.
Verder heb ik het VG probleem nu waarschijnlijk echt opgelost. De kabel van het VG blok naar de katrol ophanging zat was 180 graden gedraaid. Na een zestal keer proef trekken aan het touw ging het nog steeds soepel.
Verder nog lekker gelunched met Mario bij de Kilo (zelf scheppen, link is van de buurman, dat is een goede Pizzeria waar we ook al hebben gegeten). Ook nog wat bankzaken en wat email gedaan.
Kortom, een rustige dag, want morgen begint een zware competitie van 10 dagen knallen (met op dag 6 of 7 een rustdag).