aangekomen. Emiel, Joost, Anne-Marie en ik konden met het vliegtuig vanaf Schiphol naar Skopje vliegen met een tussenstop in Belgrado. De vlucht kwam met drie kwartier vertraging aan en een taxi chauffeur zou voor ons klaar staan. De chauffeur was er, alleen onze koffers niet.
Vervolgens hebben we ruim 2 uur in de rij gestaan om een papiertje in te vullen om onze bagage later op te claimen. Ik schrijf dit stukje op maandag, dus inmiddels hebben we al twee dagen geen koffers.

In principe maakt het niet zoveel uit, maar ik had mijn instrumentpod met instrumenten in de koffer gedaan omdat ik een carbonreparatie moest uitvoeren aan de bracket van mijn het instrument.
Ik heb nu de XCTrainer van Cornelia te leen, hartstikke fijn natuurlijk, maar het is een klein beetje behelpen omdat de instellingen van het instrument iets anders staan.
Het land, de omgeving van Krushevo en het dal zijn echt onzettend mooi, alleen gaat het hier net allemaal even iets anders… one second please…. welcome to Macedonia !!

Hotel Montana in Krushevo is best wel mooi, voor Macedonische begrippen dan. Het personeel is behulpzaam, maar met een Macedonisch twist. Het is even wennen als je nog in je werkmodus van doorstampen hier aankomt, maar het begint al te wennen en voor lief te nemen dat het zo is.
Eigenlijk dus best goed, want dan ben je echt op vakantie.

aankomst op Skopje, Alexander the great Airport In de rij 2 uur lang voor onze baggageclaim Worst Airport Wachten... wachten.... wachten Uitzicht vanaf het hotel op Krushevo Uitzicht vanaf het dorp naar het hotel, één na bovenste verdieping in het midden is onze kamer
Krushevo bij nacht