Vanochtend was bij de briefing de laagdrempeligheid van deze competitie te merken. Iedereen die voor het eerst meedoet krijgt een chocoladebar. Iedereen die voor het eerst een keerpunt heeft gehaald ook. Verder iedereen die voor het eerst goal haalt en uiteindelijk eindigde het met iemand die zei dat hij voor het eerst tegen een hek was aangevlogen. Het verhaal hierover kwam erop neer dat hij tegen het prikkeldraad was aangevlogen en dat zijn bovenbenen op meerdere plaatsen wonden had en dat zijn harnas een hoop had opgevangen. Hierna kwamen er nog meer ‘funny stories’ over landen op asfalt, met wind mee landen en even onder de electrische draden door.
Kortom, het is een super relaxte competitie.

Het boven naar de berg gaan ging vandaag heeeeel langzaam, mede omdat er regen voorspelt werd in de loop van de middag en de kans groot was dat de dag ‘gecaned’ werd. Toen wij boven op de berg kwamen was dit al gebeurd en waren er alleen een paar vrije vliegers die voor de buien hun hopje konden maken.

‘s middags hebben we een aantal winkeltjes in Corryong bezocht, waar we vrij lang over deden omdat we bij alle winkels aan de praat raakte met de eigenaren.
Voor morgen ziet het weer er helemaal kak uit, daarna worden het weer betere dagen.

Briefing in de Beergarden van het Courthouse Hotel Dustan Hansen de wedstrijdleider De weerman Sommige starten voordat het begint te regenen Corryong Me & Anne-Marie Vergeet vooral je petjes niet, Ozzie style