Gisteren had ik zoveel werkdingen aan mijn hoofd dat ik dit eerst moest doen voordat ik weer zou gaan vliegen.
Alles wat gedaan moest worden is gedaan. Het was wel een geweldig goede dag voor degene die gingen vliegen. Gijs en Nils vlogen een 150km route naar Matrei en terug via Malnitz.

Vandaag was het een iets mindere vliegdag, waardoor grote avonturen uitgesteld moesten worden. De Zuidwind zorgde er ook voor dat we niet op avontuur konden richting Hermagor omdat het daar thermisch veel minder zou moeten zijn.
We hadden wel een enorme 226km taak gepland, maar het werd uiteindelijk heen en weer racen langs de ridge. Het tochtgat maakten zijn naam waar vandaag, want ondanks dat ik er met flinke hoogte overheen ging, moest ik met flinke sink weer terug.
Op het einde van de dag had ik nog het idee om naar Goldeck te gaan, maar halverwege het dal had ik niet het idee dat ik dit zou halen en ben omgedraaid. Gijs kwam een paar minuten later vlak boven mij langs en heeft het wel gehaald.
Na het uploaden van mijn vlucht zag ik dat de afstand net boven de 100km was, toch ontzettend gaaf!

Mijn vlucht op de DHV XC website.

Gijs Wanders en ik bijna klaar om te gaan starten Plaatje hè Hmmm..... iets te vroeg geflaird, voetjes een halve meter boven de grond