Al tijden was ik op zoek naar een manier om mijn delta wat ‘zachter’ te vervoeren. Niet meer aluminium delta op aluminium ladder, maar iets zachts ertussen en dan geen verwarmingisolatie dat ik vast moet maken met tieraps ofzo. Ik zocht iets van kwaliteit en liefst met een net stuk stof om het zachte gedeelte heen.
Ik heb aardig wat ‘gegoogled’, maar kwam niet tot een betaalbare kant-en-klaar oplossing. Uiteindelijk heb ik contact gezocht met Northcore. Zij hebben een iets te brede Roof Bar Pad, maar deze zou ik op één of andere manier wel kleiner kunnen maken. Uiteindelijk zijn er voor nog geen 40 pond 4 sets opgestuurd, wat ongeveer 2 maal goedkoper is dan in diverse dure webshops. Mijn schoonmoeder heeft de stof ervan ingenomen door in het midden de stof op elkaar te leggen en vast te naaien. De pads zelf heb ik met een stanleymes ongeveer 6cm korter gemaakt. Ik ben nu tevreden en als mijn delta met een App haar tevredenheid kon weergeven dan is het nu vijf uit vijf sterren.

Roof pads voor deltavleugel vervoer bescherming delta ladder Ladder met roofpads