Na 1360km lange autorit naar Nova Gorica in Sloveniƫ, gaan Araldo en ik meedoen aan de Aeros Winterrace. Alhoewel Winterrace? het is hier ongeveer 21 graden en heerlijk Adriatisch warm. Volgend jaar zullen ze het Aeros Springrace moeten gaan noemen ofzo?

Deze wedstrijd begint woensdag en duurt t/m zaterdag. Waarschijnlijk zullen het vanwege het weer drie vliegdagen worden, aangezien voor zaterdag regen voorspelt is.
Vandaag hebben we gevlogen op Kovk. Het was even weer wennen. De eerste bergvlucht in een maand of zes. Dat zorgt wel voor een beetje spanning, maar die ben ik na vandaag wel weer kwijt. De start en landing gingen prima. Er tussen had wel wat langer mogen zijn, maar aangezien gisteren een stevige reisdag was vond ik het wel prima.

Al voor- en na het vliegen, maar ook bij de inschrijving zijn er bekende gezichten/piloten. Altijd leuk om deze mensen weer te spreken na de winter.

De officiele wedstrijd website.

Mijn vlucht op de DHV XC website.