Wellicht dat een retourtje Neumagen, Mailen of Stadskanaal er nog in zit dit jaar, maar anders rest voor dit jaar alleen nog enkele soarvluchten aan de Nederlandse kust. Plannen voor volgend jaar zit ik al te maken, alsmede onderhoud en vervanging van materiaal.
Eén van de dingen is mijn sportbril. Ik vlieg al jaren met een Adidas Sportbril. Het zijn fijne brillen maar bij Adidas maken ze regelmatig nieuwe modellen en dan zijn uiteindelijk van de oude modellen geen reserve onderdelen meer beschikbaar. Zo brak ik onlangs een pootje af en heb ik tijdelijk met Anne-Marie haar Adidas bril (jaja, 2 halen, 1 betalen) gevlogen. Maar het werd weer tijd voor een nieuwe bril voordat ik Anne-Marie haar bril had opgevlogen.
Na wat uitzoekwerk werd het de A136 Climacool met zwart montuur omdat hier de juiste glazen bij zaten.

Deltavlieg bril Adidas a136 deltavliegbril Adidas oud