Vandaag ging het allemaal niet zoals ik graag zou zien. In de lucht was het net zo. De dragonfly die mij omhoogsleepte heeft 2 rondjes in een nulletje zitten draaien. Op een gegeven moment ging hij toch maar ergens anders zoeken. Dat ging niet helemaal goed, ik brak uit en mijn releasetouwtje knapte. Op 350 meter boven de start moest het maar lukken. Ik dacht dat ik aardig omhoog ging, maar het hield op. Even later nog wat geprobeerd, maar dat was te weinig. Bij de landing kwam er allemaal prutzooi los in mijn laatste stukje final. Gevolg was dat ik wel aardig landde, maar naar links viel, upright kapot. Het was nog een half uur totdat de window dicht ging. Dat zou haasten worden om een upright op te halen in Forbes en tevens, nog belangrijker eigenlijk, ik had er ook helemaal de balen van en zij meteen al tegen Araldo toen hij aankwam, laat maar zitten.
Het stukje dat ik gevlogen heb voelde wel beter aan mijn schouders, heupen en voeten. Ik had een andere broek aangetrokken met riem en ik had de schouderbanden van mijn harnas nog iets langer gemaakt. Ik bedacht met dat mijn harnas wellicht iets gekrompen zou zijn, want ik zal toch zelf niet meer groeien dacht ik zo.

Ik baalde flink, maar ik ben strijdbaar. Morgen zal ik weer een heerlijke vlucht maken zoals de eerste twee. Hopelijk dan weer met een PR !

Mijn vlucht op de DHV XC website.