Na lang denken en uiteindelijk eerst nee te hebben gezegd om te gaan, werd het uiteindelijk toch een ja omdat er toch nog een kans kwam.
Dat het eerst een nee kwam omdat ik op het EK in Turkije niet echt de sterren van de hemel vloog en het bijbehorende gevoel meenam in mijn overweging.

Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang voor het Team.
Het team bestaat uit Martin van Helden, Tanno Rutten, Joost Eertman en Gijs Wanders. Tevens heeft de enige Belg op het WK zich ook bij ons team gevoegd, Jochen Zeischka. Onze retrievers in Forbes zijn Anne-Marie Breederland en Araldo van de Kraats.
We hebben onderkomen gevonden voor ruim 14 dagen in de Econo Lodge Ben Hall Motor Inn. Dit ligt midden in Forbes en het is een klein gelukje dat we uberhaupt een onderkomen hebben gevonden. Zeer veel andere teams hadden namelijk al gezocht en gevonden. Tevens is er tijdens onze wedstrijd een groot Elvis Presley event een paar dorpen naar het Noorden. Daardoor zijn alle onderkomens in een wijde omtrek volledig vol.
Onze toestellen worden eind oktober al verscheept in een prachtige krat. Dit heeft Joost goed geregeld via zijn bedrijf Ropeblock.
Dan heb je natuurlijk de vlucht nog naar Sydney. Maar deze heb ik tijdens de KLM Werelddeal Weken gekocht voor een prijs onder de 1000 euro per ticket, goede deal dus.
Nu alleen nog de twee auto’s regelen en dan zijn de belangrijkste onderdelen van de reis geregeld.
We gaan ook nog proberen om te vliegen met SPOT. Dit track&trace systeem zou enorm handig zijn voor de retrieve en zou erg leuk zijn voor het thuisfront, want die kunnen dan live meekijken.