Ik blijf het zeggen, deze wedstrijd is meer georganiseerd voor de top25 van het veld dan voor iedereen.
Maar ach, het gaat hier gewoon om mezelf. Vandaag stond ik na 19 minuten aan de grond, voor de derde keer op rij. Ik baal er wel flink van, maar heb het ook al wel weer voor het grootste gedeelte achter me gelaten.
Het is en blijf een moeilijke berg waar het lastig weg komen is, maar tevens zijn de bellen smal en als je maar iets te pakken hebt, dan komen er meteen een aantal anderen op je af. Zo ook vandaag bij mij. Zit ik eindelijk een keer boven de start komen er een paar op je af en geef je hen de ruimte (of zij pakken de ruimte) waardoor ik niet meer in de kern zit en deze ook niet meer kan vinden. Wel ben ik vandaag blijven vliegen aan de westkant van de berg om te blijven pielen waardoor ik niet op het bombout veld stond. Kortom, ik heb vandaag dingen anders gedaan, maar het heeft niet gebracht wat ik hoopte.
Morgen hebben we een toeristische route op de vrije dag die we hebben. We gaan naar de ondergrondse stad, naar een kerk en moskee en naar Capedociƫ.
Maandag wordt het hier weer heet en weinig wind. Ik hoop dat ik dan wel een leuke vlucht kan maken en met een goed gevoel de rest van de wedstrijd kan doen.
Ik blijf het gebeuren van de afgelopen dagen gelukkig wel in perspectief zien en mijn teammaten hier in Kaksery helpen daar ook bij.

Tracklog taak 4 op DHV XC.