Voor het eerst van mijn deltaleven had ik er echt enorm de balen in dat ik gewoon vet uitgezakt was. Starten, een paar minuten zoeken en vervolgens landen. Een herstart zat er niet meer in omdat er heel veel tijd verloren was gegaan met in de startrij wachten omdat de wind cross stond. Ik had mijn harnas ook te snel aangetrokken, waardoor ik bijna een uur heb staan wachten, zucht. Ik baal er nu wel iets minder van, maar de tijd van zoete broodjes bakken is nu over, Sander gaat vanaf morgen nog meer zijn best doen en zorgen dat ik over een week in de eerste helft van de uitslag sta.
Tanno en Gijs hadden een kilometer of 15 gevlogen. Arne had het enorm goed gedaan, wat resulteerde in een 25ste plek van de dag. Bijkomend nadeel is dat hij morgen als eerste moet starten, want de eerste 25 worden in omgekeerde volgorde van de berg afgestuurd.
Het retrieven van Arne was ook een hele belevenis. Er waren geen wegen waar hij stond, dus zijn we over harde maisakkers heen gereden en over zeer stoffige wegen. Dit was dan ook met stip de meest heftige retrieve ooit voor mij.

Vlucht op DHV XC.
Resultaten taak 2.