Vorige week donderdag heb ik mijn deltavlieger, mijn harnas, mijn koffertjes met deltavlieg benodigdheden en mijn reserve deltavlieger ingeleverd bij Arne. Deze zit terwijl ik dit in zit te typen op de boot van Venetië naar Griekenland.
Ook hebben Gijs, Tanno en Araldo hun deltavliegspullen ingeleverd. We hebben het geluk dat we met het busje van Arne zijn ouders (Ben en Lo) naar Turkije kunnen, want vleugels en spullen met het vliegtuig is vragen om problemen en tevens nog eens duur.
Volgende week donderdag vertrek ik naar Kayseri met een tussenstop in Istanbul. Op 24 en 25 augustus is het sprog meting en de 26 en 276ste is het een oefendag. Op de 28ste is de eerste wedstrijddag, de laatste dag is 7 september. Als het goed zijn we met livetracking op internet te volgen. Tevens ga ik zoveel mogelijk van onze belevenissen inclusief video online zetten.

Delta's verzamelen bij Arne