Vandaag was een hang-waiting dag en ohohoh, wat vind ik dat niet fijn. drie uur lang wachten en telkens maar bedenken, zal ik gaan, zal ik niet gaan, is het slim, kan ik wel starten, niet te cross, genoeg thermiek. Genoeg factoren die dus door je hoofd gaan. Uiteindelijk gingen er een paar delta’s toch een beetje omhoog en ben ik ook maar gegaan. Ik wist nog heel even boven de startberg uit te komen, maar toen was het over en stond ik op het Zuid-landings terrein van de startberg (de Chabre). Van de taak heb ik dus alleen minimum distance gehaald. de reeds beste van deze competitie hebben wel de taak uitgevlogen, echt knap !!.
Ik hoop dat ik na deze 77km taak, niet teveel zak in het klassement, waar ik na 2 taken toch knap 10de stond.

Op de volgende pagina’s kan meer informatie gevonden worden over het Belgisch Open:
Official competition page
Blog Jochen Zeischka
Blog Jamie Wanders

Mijn vlucht op de DHV XC website.

Sander start van de Chabre Hangwaiting - Gijs, Sander en Araldo