Bij de prijsuitreiking werden er eerst diverse mensen bedankt voor hun inzet, wat leuk is om te zien.
daarna begonnen de diverse prijsuitreiking… de vrouwen, de rigids en daarna de B-competitie.
De naam Frank Cox werd genoemd…. huh dacht ik, die is onder mij geindigd, zou dan…… en ja hoor, als 2de is geindigd, Sander van Schaik. Dat is een verrassing, wat leuk, ik naar voren, handjes geven, kussen ontvangen en de 2de prijs ontvangen. Dat had ik dus niet verwacht, want ik wist niet dat er een B-comptetitie werd bijgehouden.
De B-competitie is voor beginnende wedstrijd piloten en is zeg maar een aanmoedigingsprijs. Arne Tänzer werd eerste, wat helemaal knap is vind ik.
Daarna werd nog diverse mensen gefelicteerd en gewaardeerd, wat ik mooi vond om te zien dat hier aandacht aan wordt besteed.

B-competitie begint bij 6:00, filmpje door Daphne Schelkers

1 Arne Tänzer, 2 Sander van Schaik, 3 Frank Cox Verplichte foto